قلعهنوعي در يک صورت به تيم ملي بازيکن ميدهد
با وجود توافق فتحالهزاده با کفاشيان
چند روز پيش فتحالهزاده جلسهاي با کفاشيان داشت که طي آن به اين نکته پرداخت که قرار است با تيم ملي تعامل داشته باشند.
چند روز پيش فتحالهزاده جلسهاي با کفاشيان داشت که طي آن به اين نکته پرداخت که قرار است با تيم ملي تعامل داشته باشند. شنيدههاي ما حاکي از اين موضوع است که قرار شده فدراسيون فوتبال از محل درآمدهاي استقلال در سازمان ليگ پول نکونام را بدهد و در مقابل آبيپوشان هم بدون مشکل در اردوي تيمملي حضور يابند.
اما اين توافق در حالي حاصل شده است که نه کميته فني استقلال با آن موافق است و نه امير قلعهنوعي! با توجه به اينکه قرار است استقلال مليپوشان خود را به تيمملي بدهد در دو بازي از رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا بايد بدون اين نفرات به ميدان برود، کار سختي پيش رو دارد و حالا اعضاي کميته فني استقلال و در راس آنها منصور پورحيدري به فتحالهزاده اعلام کردهاند که چنين تعاملي به ضرر تيم است و با وجود اينکه حضور تيمملي در جام جهاني بسيار مهم و ارزشمند است ولي نبايد شرايط به شکلي رقم بخورد که استقلال از اردوهاي تيمملي متضرر شود. از سوي ديگر قلعهنوعي هم که از طريق برخي اطرافيان خود متوجه شده که فتحالهزاده ميخواهد چه معاملهاي با فدراسيون انجام بدهد اعلام کرده که فقط در يک صورت مليپوشان خود را به صورت تمام و کمال به کيروش ميدهد. شرط سرمربي آبيپوشان اين است که تا زمان اردوي تيمملي در تاريخ 20 فروردين صعود استقلال به مرحله بعد ليگ قهرمانان قطعي شده باشد و آبيپوشان توانسته باشند از 4 ديدار قبلي خود نتايج لازم را کسب کنند. به نوعي ميتوان گفت سرمربي استقلال فقط در صورتي با حضور شاگردانش در اردوي تيمملي موافقت ميکند که دو بازي آخر آنها تشريفاتي باشد و در غير اين صورت مشکلات تيمملي با استقلال به اوج خود خواهد رسيد.
اين در حالي است که سرمربي استقلال چند روز پيش اعلام کرد که ميخواهد هر کمکي از دستش برميآيد براي موفقيت تيمملي انجام بدهد و حالا بايد ديد در جلسهاي که پس از بازگشت سرمربي تيمملي از آفريقاي جنوبي برگزار مي شود، کيروش ميتواند قلعهنوعي را مجاب کند که قيد بازيهاي ليگ قهرمانان را بزند و به تيمملي بازيکن بدهد و يا اين جلسه بينتيجه باقي ميماند و بايد منتظر تنشهاي بعدي آن بود.
توافق فتحالهزاده -کفاشيان-قلعهنوعي-تيم ملي فوتبال-استقلال -